Pregled lokacij v sistemu FireApp

Pregled vseh poslanih lokacij v sistem FireApp je možen na mobilni aplikaciji, TV prikazovalniku v garaži ter spletni administraciji. 

Za pregled poslanih lokacij v mobilni aplikaciji za delovanje potrebujemo aktivno internetno povezavo! Mobilni podatki ali WIFI povezava.


Za pregled poslanih aplikacij v mobilni aplikaciji je potrebno iz domačega zaslona aplikacije pritisnit tipko ''Lokacija'',
kot prej pri pošiljanju lokacije v sistem: 

image-1610283456741.png

V meniju ''LOKACIJA'' se nato usmerimo v desni zgornji rob zaslona, v zgornjo orodno vrstico, kjer najdemo dve ikone: image-1610283575438.png

- Leva tipka (Zemljevid): S pritiskom odpremo zemljevid na mobilnem telefonu znotraj aplikacije, kjer so nam na razpolago vse trenutno aktivne poslane lokacije v sistemu. Na voljo so nam točke z imenom in priimkom uporabnika, ki pošilja lokacijo. 
V primeru, da ima uporabnik dodeljeno ekipo, se pred imenom in priimkom prikaže še ime ekipe. V kolikor pa je uporabnik povezan z vozilom, pa se pred imenom in priimkom pokaže oznaka vozila (npr. GVC 16/25 - IME IN PRIIMEK)
Zemljevid lahko prestavljamo med načinom satelita ali normalnega zemljevida.
V desno zgornji kot pa lahko vpišemo pridobljeno kodo preko katere lahko kasneje dostopamo do vseh lokacij, ki so povezane z dodeljeno kodo.

image-1610283858821.png

- Desna tipka (''Screen sharing'') pa vključi pregled poslanih lokacij na TV prikazovalniku v gasilskem domu, za kar ste v spodnjem delu obveščeni z manjšim obvestilom. Za izključitev pregleda lokacij na TV prikazovalniku pa še enkrat pritisnete na tipko, in spet ste obveščeni o izklopu prikaza zemljevida na TV prikazovalniku

Za pregled poslanih lokacij na prikazovalniku v gasilskem domu je potrebno imeti FireApp dodatno opremo. Za več informacij si oglejte našo ponudbo v predstavitvi oz. spletni strani. 

Obvestila v spodnjem delu zaslona ob vključitvi ali izključitvi: 

image-1610284365961.png

 

Za preglede poslanih lokacij na spletnem vmesniku administracije si navodila oglejte v meniju za spletno administracijo.