Izvozi vozil

Skrbnik društva lahko v administraciji vnese vozila, jim dodeli skrbnike ter osebe, ki so obveščene, ko kdo izvozi z njimi.

Gasilci lahko izvoz javijo preko aplikacije in modula "IZVOZ VOZIL".

image-1645781227347.png

 

V meniju izberejo vozilo, ki ga bodo uporabili, ter vodji z izbiro vozila sporočijo izvoz. Izbrano vozilo se obarva zeleno in ostane zeleno, dokler ni spet nazaj v garaži. S ponovnim klikom na vozilo vodjo spet obvestimo, da smo vozilo vrnili nazaj.

image-1645788032435.png

Ob označitvi izvoza vozila, se samodejno sproži tudi pošiljanje lokacije v imenu vozila, ki ste ga označili. Lokacija se v bazo samodejno pošilja na vsakih spremenjenih 50m zračne razdalje in se samodejno tudi izključi ob povratku vozila.

Osnovni meni aplikacije nam v času izvoženega avtomobila prikazuje, da imamo aktiviran izvoz vozila, za katerega še nismo označili povratka.

image-1645781370341.png

 

Zgoraj desno se nahajata ikoni za prikaz zemljevida in za pregled arhiva vseh izvozov.

IZVOZ4.PNG  - ZEMLJEVID (ob izvozu se avtomatsko vključi sledenje, lokacija vozila pa je prikazana tudi na zemljevidu. V primeru, da sledenje ni potrebno ga lahko uporabnik v modulu LOKACIJA tudi izključi... Na primer, ko peljemo vozilo na servis in ga tam tudi nekaj časa pustimo)

 

IZVOZ5.PNG  - ARHIV IZVOZOV (Vsak izvoz in povratek se zabeležita v sistemu, do seznama pa dostopamo s klikom na prikazano ikono)

image-1645781625496.png