Izvozi vozil

Skrbnik društva lahko v administraciji vnese vozila, jim dodeli skrbnike ter osebe, ki so obveščene, ko kdo izvozi z njimi.

Gasilci lahko izvoz javijo preko aplikacije in modula "IZVOZ VOZIL".

Izvozi.PNG     Navigacija5.PNG

 

V meniju izberejo vozilo, ki ga bodo uporabili, ter vodji z izbiro vozila sporočijo izvoz. Ob izbiri vozila lahko vpišejo tudi namen vožnje. Izbrano vozilo se obarva zeleno in ostane zeleno, dokler ni spet nazaj v garaži. S ponovnim klikom na vozilo vodjo spet obvestimo, da smo vozilo vrnili nazaj.

Navigacija5.PNG     Izvozi1.PNG     Izvozi3.PNG

Ob označitvi izvoza vozila, se samodejno sproži tudi pošiljanje lokacije v imenu vozila, ki ste ga označili. Lokacija se v bazo samodejno pošilja na vsakih spremenjenih 50m zračne razdalje in se samodejno tudi izključi, ko označimo povratek vozila.

Osnovni meni aplikacije nam v času izvoženega avtomobila prikazuje, da imamo aktiviran izvoz vozila, za katerega še nismo označili povratka.

Izvozi4.PNG

Zgoraj desno se nahajata ikoni za prikaz zemljevida in za pregled arhiva vseh izvozov.

IZVOZ4.PNG  - ZEMLJEVID (ob izvozu se avtomatsko vključi sledenje, lokacija vozila pa je prikazana tudi na zemljevidu. V primeru, da sledenje ni potrebno ga lahko uporabnik v modulu LOKACIJA tudi izključi... Na primer, ko peljemo vozilo na servis in ga tam tudi nekaj časa pustimo)

IZVOZ5.PNG  - ARHIV IZVOZOV (Vsak izvoz in povratek se zabeležita v sistemu, do seznama pa dostopamo s klikom na prikazano ikono)

Izvozi5.PNG