Administracija vozil in opreme

Zavihek »vozila« služi predvsem administratorju. Tu se vnese vse podatke o posameznem vozilu oz. opremi. Za vnos kliknem gumb »+ Dodaj« ter vnesemo zahtevane podatke. V kolikor želimo podatke na že vnesenem spremeniti, enostavno kliknemo na vozilo ter ga poljubno urejamo.  

V oknu za filtriranje lažje iščete med vozili ter drugo opremo.

Administrator izbere možnost prikaza razdalje ali delovnih ur glede na tip opreme oz. vozila.

Stroškovna kategorija služi predvsem pri obračunu stroškov ob koncu vnosa aktivnosti. Vozila, ki smo jih za posamezno aktivnost izbrali se namreč tako kot moštvo avtomatsko prenesejo v izračun stroškov. Vozila in oprema, ki so v uporabi se prikazujejo v statusu »aktivno«. V kolikor je vozilo odpisano prikazuje status »neaktivno«. Za vpogled v vsa neaktivna vozila kliknite možnost. V kolikor želite vozilo odstraniti s seznama kliknite odpis ter izberite datum. Od tod dalje bo vozilo oz. oprema prikazana pod neaktivno.

Vnesene podatke shranimo.

Statistiko lahko spremljate glede na izbrano leto. Prav tako iskane oz. želene podatke iščete preko X oz. Y osi. Prav tako lahko s filtriranjem pridobite bolj točne podatke. Npr. na X osi izberete »vozila« na Y osi število aktivnosti (koliko krat je bilo vozilo v uporabi) v filtru pa izberete uporabnika z imenom in priimkom. Rezultat bo statistični podatek koliko krat je izbrani posameznik vozil določeno vozilo v društvu.

Vse tabele lahko prenesete v odložišče z uporabo gumba »kopiraj tabelo« oz. prenesi graf (kot fotografija).