Vnos nove aktivnosti

Za vnos nove aktivnosti kliknemo v meniju gumb VNOS. Poleg tega lahko pregledujemo ter urejamo posamezne rubrike kot so člani, vozila, itd.


Kot prvo v okno »Ime aktivnosti« vnesemo osnovni podatek. Npr. Pregled vozil. Aktivnost podrobno opišemo v oknu »opis« v kolikor je to ptrebno. Nadaljujemo s potrditvijo datuma aktivnosti oz.časa. Pozor! Upoorabniki lahko vnašajo aktivnost za nazaj največ tri dni. Vnos nato ni več mogoč oz.ga mora zabeležiti skrbnik. Dodamo lokacijo dogodka ter izberemo vrsto aktivnosti.

Potrdimo vodjo oz. vpisovalca. Pozor! V kolikor se prijavite z vašim uporabniškim imenom vas sistem avtomatsko doda kot vodjo katerega pa lahko poljubno spremenite.Preden zaključimo prvo stran lahko poljubno urejamo trenutno vreme v kraju, ki je določen oz. uporabimo pred nastavljeno napoved, ki se generira s spletne vremenske platforme.

Pod zavihkom »podrobnosti« uporabnik najde možnost zabeležka npr. računa točenja goriva ter morebitne poškodbe na opremi. 

 

Ko so izpolnjene vse rubrike kliknete na zeleni gumb zgoraj »nadaljuj« ki vas preusmeri na naslednjo stran kjer pričnemo z vnosom prisotnih članov, vozil, posebnosti na opremi in tehniki, vsebini intervencijskega poziva ter dodajanju morebitnih datotek. Vpisovalec oz. vodja se prenese samodejno.